Selamat datang ke COSWAY. Dibawah adalah penerangan mengenayi "COSWAY SMART CONSUMER" atau bagaimana anda boleh jana pendapatan dengan membeli produk COSWAY.

COSWAY Experience Centre Virtual Tour :

COSWAY 40 TAHUN DI PASARAN. Anda mungkin ternampak kedai COSWAY di kawasan anda. COSWAY adalah anak syarikat Berjaya Group. Dan adalah ahli dalam "Direct Selling Association of Malaysia" Oleh itu COSWAY adalah syarikat yang kukuh untuk kita ceburi.

COSWAY mempunyai banyak produk kegunaan harian yang kita beli selalu di pasaraya. Barangan COSWAY berkualiti tinggi dan murah (mampu dibeli oleh ramai orang) anda boleh lihat kesemua produk COSWAY dilaman web rasminya.

Konsep COSWAY adalah menjadikan kita sebagai Pengguna Yang Bijak (BE A SMART CONSUMER). Banyak barang yang kita beli di pasaraya terdapat di COSWAY. Kalau kita beli di pasaraya , kita tidak dapat apa-apa cuma habis duit sahaja. Tetapi kalau kita membeli produk di COSWAY kita akan jadi Ahli COSWAY dan dapat banyak manfaat, seperti :

  1. Berbelanja dapat duit dari bonus netwok (orang lain berbelanja kita dapat duit).
  2. Mendapat kupon - boleh tebus produk lain dalam "Redemtion Coupons".
  3. Boleh dapat beli produk dengan harga ahli yang lebih murah boleh jimatkan duit. Contoh seperti produk Concentrated Dish Drop dibawah, 3 kali lebih pekat daripada produk pencuci biasa.

Contoh belian produk COSWAY diatas, setiap belian ada nilai SV. SV ini akan digunakan untuk mengira bonus kita dalam network kita. Contoh seperti diatas jumlah belian ialah = RM52.30 dan jumlah SV = 12.74

Gambarajah diatas menunjukan contoh pendapatan kita dari network.

(A) Katakan kita memperkenalkan kepada 3 orang kawan kita untuk mencuba produk COSWAY dan mereka juga suka dengan produk COSWAY dan daftar sebagai ahli di bawah sponser ID anda.

Kemudian 3 orang kawan anda juga buat seperti anda (3 x 3). Maka network anda akan berkembang lama kelamaan dan anda akan dapat pendapatan dari network anda seperti di gambarajah di atas.

(B) Contoh dalam gambarajah diatas . Katakan setiap seorang dalam network anda hanya berbelanja 12.74 SV (RM52.30). Apabila network anda capai pada Level 5 (L5) anda akan dapat pendapatan lebih kurang RM 1,362.50 setiap bulan. Dan jumlah pendapatan anda juga akan terus meningkat tak terhinga selagi network anda berkembang seperi di atas.

Di Level 5 (L5) jumlah pengguna COSWAY dalam network anda adalah 363 orang. Maka tidaklah menjadi susah untuk kita mendapat pendapatan sampingan dari COSWAY. COSWAY adalah perniagaan MLM paling simple.

Ada syarat untuk kita dapatkan pendapatan / bonus dari network kita. Kita perlu membeli / berbelanja sebanyak 50sv lebih kurang RM200.00. Perkara ini tidak menjadi masalah. Ikut tips kita.

Tips Cara Mudah membuat MLM Cosway:

Dalam COSWAY keahlian kita perlu renew pada setiap tahun dan dikira active dalam setahun walaupun anda beli 1 produk sahaja. Maka kita cuma perlu berbelanja 50SV apabila kita sudah ada pendapatan dalam network. Jika netwok kita belum ada pendapatan kita cuma boleh beli produk kita perlukan sahaja. Terpulang pada anda. Kita boleh semak jumlah SV network kita di "Online Office" dilaman web rasmi COSWAY www.cosway.com.my

Anda perlu ikut 3 perkara sahaja dalam Cosway:

1 Pergi ke Kedai / Stokis Cosway terdekat degan kawasan rumah anda dan daftar sebagai ahli. Untuk jadi ahli COSWAY cuma perlu beli produk bernilai RM10.00 atau lebih sahaja. Tiada yuran ahli. Untuk semak alamat stokis COSWAY dikawasn anda, anda boleh layari di https://cosway.com.my/cosway-store-locator/ . Daftar atas sponser ID : CMY 106856.

2. Guna produk COSWAY

3. Memperkenalkan produk COSWAY pada kawan anda. (BE A SMART CONSUMER) JADI PENGGUNA BIJAK .

Dalam netwok COSWAY2U, kami bina 2X2 matrix network placement. Maknanya setiap ahli baru yang daftar di ID : CMY106856 kami akan letakan / placement dibawah ahli yang daftar sebelumnya. Dengan cara ini kita cuba tolong orang ramai untuk mendapatkan pendapatan dari network dengan lebih cepat. (bab ini kita terangkan lebih lanjut lagi selepas anda menjadi ahli COSWAY). Sila isi borong Contact Us selepas daftar.
Kelebihan lain juga ada dalam team COSWAY2U. Seperti dapat website promosi seperti ini, team COSWAY2U online conference dll.

Dibawah ialah contoh-contoh produk yang anda boleh pilih untuk belian pendaftaran keahlian COSWAY. Banyak lagi produk anda boleh pilih di www.cosway.com.my

Anda juga boleh daftar online di www.cosway.com.my Klik di bahagian "Join Us" seperti ditunjukan digambarajah di bawah.

Pendaftaran online perlukan anda print invoice produk yang debeli supaya dapat tunjuk di kedai COSWAY untuk tutut produk tersebut.

Selamat Mendaftar Sebagai Ahli COSWAY. Dan Menjadi "SMART CONSUMER"

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi kami : 019-7791314

Atau isi borong Contat Us untuk kita hubungi anda.

Sekian Terima Kasih.

Nasihat dari kami, kita dalam norma baru Covid-19. Jaga keselamatan diri anda dan keluarga anda!